Coming soon!

|

Marlog Car Handling

RevWorks Retrospective Run

The one day roadtrip for all cars of 25 years and older, you don't want to miss this.

RevWorks Retrospective Run

Time & Location

Coming soon!

Marlog Car Handling, Smoorstraat 24, 4705 AA Roosendaal, Nederland

About The Event

Dit evenement is voor alle youngtimer en oldtimer liefhebbers een must! De Retrospective Run zal een evenement worden die in de volgende jaren bij velen nieuw binnen zal komen in hun top 10 bucketlist dingen. 

€200 volledig verzorgd voor 2 personen. De start zal plaatsvinden in Roosendaal bij Marlog Car Handling, Marlog heeft een constant veranderende auto voorraad en is bijna museum waardig met een gigantisch buitenterrein. Hierop zullen de auto's worden verzameld en kan je deze bewonderen onder het genot van een goede bak koffie van een professionele barista. 

Bij het inchecken wordt je voorzien van een zorgvuldig gemaakt magazine. Vol met reportages, handige weetjes, fijne sponsordeals en uiteraard de route. 

Meguiars is één van de hoofdsponsoren en zal elk team voorzien van een geweldige "detailbag" en RevWorks Official Apparel draagt daar natuurlijk aan mee. 

Dan de start van het eerste gedeelte van de route, deze zal een mooie combinatie zijn van prachtige binnen wegen en snelweg.

De eerste route zal eindigen op een prachtige locatie in het Westland. Hier zullen we een overheerlijke lunch voorgeschoteld krijgen. 

Daarna het tweede gedeelte van de route. Wederom minimaal gebruik van de snelweg. De finish zal letterlijk OP het nieuwe F1 circuit van Zandvoort zijn. We zullen met een paraderonde het nieuwe circuit proeven, ruiken en ervaren. De mediawagens gaan mee, hoe gaaf zou een rijdende foto van jouw trots op het Dutch Grand Prix circuit zijn? Voor de echte snelheidsduivels is er zelfs de mogelijkheid om een sessie tracktime te boeken. 

De dag zal worden afgesloten met een overweldigend barbecue buffet want niemand mag met honger naar huis.