top of page

RevWorks presents: The RetroSpective Run! Een dag rit voor auto's die hun tijd ver vooruit waren, als het ging om exclusiviteit, snelheid en beeldschone looks.

Dit evenement is voor alle youngtimer en oldtimer liefhebbers een must! De Retrospective Run zal een evenement worden die in de volgende jaren bij velen nieuw binnen zal komen in hun top 10 bucketlist dingen. 

€200 volledig verzorgd voor 2 personen. 
Als wij zeggen verzorgd: 
De start zal plaatsvinden in Roosendaal bij Marlog Car Handling, Marlog heeft een constant veranderende auto voorraad en is bijna museum waardig met een gigantisch buitenterrein. Hierop zullen de auto's worden verzameld en kan je deze bewonderen onder het genot van een goede bak koffie van een professionele barista. 

Bij het inchecken wordt je voorzien van een zorgvuldig gemaakt magazine. Vol met reportages, handige weetjes, fijne sponsordeals en uiteraard de route. 
Meguiars is één van de hoofdsponsoren en zal elk team voorzien van een geweldige "detailbag" en RevWorks Official Apparel draagt daar natuurlijk aan mee. 

Dan de start van het eerste gedeelte van de route, deze zal een mooie combinatie zijn van prachtige binnen wegen en snelweg.

De eerste route zal eindigen op een prachtige locatie in het Westland. Hier zullen we een overheerlijke lunch voorgeschoteld krijgen. 

Daarna het tweede gedeelte van de route. Met minimaal gebruik van de snelweg en maximaal gebruik van de binnenwegen. De finish zal letterlijk OP het nieuwe F1 circuit van Zandvoort zijn tijdens het Nationaal Oldtimer Festival. We zullen met een paraderonde het nieuwe circuit proeven, ruiken en ervaren. De mediawagens gaan mee, hoe gaaf zou een rijdende foto van jouw trots op het Dutch Grand Prix circuit zijn? Voor de echte snelheidsduivels is er zelfs de mogelijkheid om een sessie tracktime te boeken. Uiteraard is er ruim de mogelijkheid om de rest van de auto's te bekijken van het festival.

De dag zal worden afgesloten met een overweldigend barbecue buffet want niemand mag met honger naar huis.

Wat is voor deze prijs inbegrepen:

- Ontvangst bij onze partner Marlog Car Handling

- Deurschild sticker voor deelname Retrospective Run

- Royaal gevulde goodiebag 

- zorgvuldig samengesteld magazine welke tevens dient als routeboek

- Koffie en gebak bij aankomst

- Uitgebreide lunch op een prachtige locatie 

- Entree tot Nationaal oldtimer Festival op Circuit Zandvoort

- Paraderonde op het nieuwe Circuit van Zandvoort

- mogelijkheid tot een extra circuit sessie met uw auto

- Barbecue diner 

bottom of page