top of page

The Highlands Run

IJmuiden - Newcastle - Glasgow - Fort William - Inverness - Edinburgh - Newcastle - IJmuiden

22 t/m 29 Mei

Earlybird ticket
Normal ticket 
downpayment ticket

€4500,-**
€4950,- 
€2500,-

(Prijs is gebaseerd op een teamprijs, bestaande uit 1 auto met 2 personen welke 1 hotelkamer delen)

(Inbegrepen in de prijs is de Ferry heen en terug naar UK)

**Earlybird korting geldig tot 01/03/23

inbegrepen in The Highlands Run

  • De overtocht met de Ferry van IJmuiden naar Newcastle inclusief een nachthut

  • Luxueuze Hotelovernachtingen gedurende de hele week

  • ontbijt en gebruik van de faciliteiten in ieder hotel

  • Diner en welkomstdrank in ieder hotel

  • De mooiste routes die Schotland te bieden heeft

  • Een leuke excursie op de rustdag in Inverness

  • 24/7 support door de professionele RevWorks crew

  • entree bij het eindfeest in Edinburgh incl. welkomstdrank

  • onze professionele mediateam zal gedurende de week beeldmateriaal schieten van alle auto's

Wat kan je verwachten

The Highlands Run, het nieuwste concept van RevWorks. Deze rit zal volledig draaien om de prachtige Schotse Hooglanden en al het leuks dat deze te bieden hebben. De mooiste routes, de heerlijkste Whiskey en uitzichten waar je alleen maar van kunt dromen!

 

We zullen de tour op maandag starten met een ontvangst in Nederland en vervolgens zullen wij gezamenlijk met de Ferry oversteken naar Engeland. Op dinsdagochtend komen wij dan vroeg aan in Newcastle en vanaf hier zullen wij beginnen met rijden naar onze eerste bestemming Glasgow. Onderweg komen wij door het Galloway National Park waar de prachtige omgevingen zullen beginnen. 

D

Dinsdagavond zullen wij in de buurt Glasgow verblijven, hier zullen wij in het hotel ook gezamenlijk diner hebben en vervolgens heerlijk naborrelen in de bar.

 

Op woensdag zullen wij op tijd vertrekken voor een hele mooie route langs o.a. Loch Lomond en Glencoe om uiteindelijk uit te komen in Fort William aan de voet van de Ben Nevis (hoogste berg van Schotland). Hier zijn onder andere James Bond films opgenomen.  

Donderdag zullen wij vanaf Fort William met een leuke omweg vertrekken richting Inverness. Hierbij zullen wij enkele van de mooiste rijderswegen trotseren die het noorden van Schotland te bieden heeft. De bekende en beruchte Applecross Pass mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Na deze intensieve dag rijden zullen wij arriveren in Inverness, Hier kunnen we even bijkomen van de drukke dag en voor wie wil is er nog de mogelijkheid om het centrum van Inverness te ontdekken. In Inverness zullen wij een rustdag inlassen zodat iedereen even kan uitslapen en bijkomen van de eerste dagen. Op deze rustdag hebben wij een leuke excursie gepland voor de hele groep bij een Whiskey brouwerij. Wij zorgen ervoor dat iedereen veilig heen en terug komt.

 

Daarnaast ligt Inverness op steenworp afstand van het bekende Loch Ness tijdens de rustdag bent u ook vrij om het meer te ontdekken of andere bezienswaardigheden in de omgeving op te zoeken.

Op Zaterdag zullen wij Inverness verruilen voor het mooie Edinburgh, hier zullen wij onze laatste overnachting in Schotland hebben en natuurlijk in RevWorks stijl een leuke feestavond om de week mee af te sluiten.

Zondag staat in het teken van uitslapen, Edinburgh nog even verkennen en vervolgens zullen wij gezamenlijk vertrekken om op tijd weer bij de Ferry aan te komen in Newcastle welke ons terug zal brengen naar IJmuiden. Maandagochtend komen wij in IJmuiden aan met de Ferry en dit zal ook het einde van het evenement betekenen.

Gedurende de gehele tour verzorgen wij alle routes, hotels, diners en ontbijt. 

bottom of page